„Глобалната недела на парите 2023“ за активностите што АСО ги превзема во областа на финансиската писменост како и зајакнување на вклученоста на граѓаните во финансиските процеси, во утринската програма на МТВ 1, на 20 март гостуваше Ратка Целаковски