Доделени пофалници на ученици од финансиката секција при СЕПУГС Васил Антевски Дрен

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Доделени пофалници на ученици од финансиката секција при СЕПУГС Васил Антевски Дрен”]