Nga data 21 deri më 27 mars të vitit 2022 do të shënohet edicioni i dhjetë i Javës Globale të Parasë

Nga data 21 deri më 27 mars të vitit 2022 do të shënohet edicioni i dhjetë i Javës Globale të Parasë, fushatë kjo për arsimimin dhe edukimin financiar.

Javën e ardhshme do të mbahet edicioni i pestë i Ditëve të Edukimit Financiar

Javën e ardhshme, nga data 1 deri më datën 3 dhjetor do të mbahet edicioni i pestë i Ditëve të Edukimit Financiar, të cilin e organizojnë rregullatorët financiarë në bashkëpunim