Publikime

Publikime

AMS-ja me rastin e “Javës Globale të Parasë”: Zgjeroni njohuritë tuaja në fushën e sigurimeve!

Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS) këtë vit i bashkohet aktivisht aksionit global për ndërgjegjësimin e popullatës për nevojën për sigurime, në kuadër të Javës Globale të Parasë:

AMS-ja ndau diploma dhe fletëlavdërime për 37 nxënës, nga shkollat ​​fillore dhe të mesme në të gjithë vendin, për vizatime, ese dhe poezi me tema për sigurimet. Me

Nga data 21 deri më 27 mars të vitit 2022 do të shënohet edicioni i dhjetë i Javës Globale të Parasë

Nga data 21 deri më 27 mars të vitit 2022 do të shënohet edicioni i dhjetë i Javës Globale të Parasë, fushatë kjo për arsimimin dhe edukimin financiar.

Arsimimi financiar ka rëndësi themelore për mbrojtjen e konsumatorëve

Arsimimi financiar ka rëndësi themelore për mbrojtjen e konsumatorëve

Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS), brenda kompetencave dhe autoriteteve të saj ligjore, edhe këtë vit hartoi dhe zbatoi një sërë aktivitetesh për edukimin financiar të popullatës.

Facebook
LinkedIn
Instagram