AMS-ja me rastin e “Javës Globale të Parasë”: Zgjeroni njohuritë tuaja në fushën e sigurimeve!

Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS) këtë vit i bashkohet aktivisht aksionit global për ndërgjegjësimin e popullatës për nevojën për sigurime, në kuadër të Javës Globale të Parasë:

AMS-ja ndau diploma dhe fletëlavdërime për 37 nxënës, nga shkollat ​​fillore dhe të mesme në të gjithë vendin, për vizatime, ese dhe poezi me tema për sigurimet. Me

123... 5
Facebook
LinkedIn
Instagram